До края на май времето ще запази  като ще предложи

...
До края на май времето ще запази  като ще предложи
Коментари Харесай

Какво време ни очаква до край на май?

До края на май времето ще запази  като ще предложи от всичко – пролетни превалявания, гръмотевични стихии и много слънце. По-голямата част от разстройствата ще са в западната половина на страната, до момента в който на изток слънчевите дни ще са повече. Периодът е с нараснал риск от градушки.
Прочетете още
В понеделник облачността ще е променлива - от рано в западните региони, а по-късно и в някои централни ще има превалявания. Условия за гръмотевични процеси в хода на денонощието – единствено в Югозападна България. Дневните температури ще са в интервала 22-27 градуса.

Вторник и сряда ще е слънчево в часовете преди обяд. След това до вечерта ще се развиват гръмотевични облаци с къси, краткотрайно интензивни, местни дъждове. Температурите ще се покачат с градус-два и ще се движат сред 23 и 28 градуса. В четвъртък и петък пролетни гръмотевични превалявания ще има на доста места в страната. Дневните температури ще са без особени съмнения – по-често в диапазона 20-25 градуса, предава Нова тв.

През почивните дни след празничния 24 май ще е преобладаващо слънчево с краткотрайни нараствания на облачността в часовете следобяд. По-съществен дъжд е вероятен в неделя в Югозападна България.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР